Fotoshoot

Hoe gaat de fotoshoot in zijn werk?

Ik neem je mee naar de IJssel in Giesbeek. Die plek is in ieder jaargetijde mooi. Het gaat bij mij niet om poseren. We praten met elkaar en tegelijkertijd maak ik veel foto’s. Zeker als je niet zo graag op de foto gaat, is dit een goede manier om toch tot een mooie serie foto’s te komen.

Fotopresentatie als bijzonder cadeau

Van een groot deel van de foto’s maak ik een fotopresentatie omlijst door muziek. Wat je bij deze presentatie ziet, is dat je heel veel emoties terugvindt in de foto’s. Je krijgt jezelf werkelijk te zien. Een beeld van wat je in je hebt.

Fotopresentatie van Paula Holtzer van Evenwichtig leven met muziek van Vrindavan.

Uiteraard is de beeldkwaliteit van het origineel vele malen scherper 😉

Een mooie herinnering

Daarmee is het een hele mooie herinnering, of kan het een heel mooi cadeau zijn voor jezelf of voor de mensen om je heen. Het kan therapeutisch werken om jezelf in al je facetten te zien, in alle schoonheid die jou eigen is.

Foto’s voor Social Media

Daarnaast kies ik (als je wilt samen met jou) de 2 mooiste foto’s uit, die je mee krijgt om te gebruiken voor op je website, Facebook, Twitter e.d. De rest van de foto’s krijg je ook, op een hoge resolutie, zodat je zelf afdrukken kunt laten maken.


Voor wie is zo’n fotopresentatie geschikt?

 • Jezelf
 • Nabestaanden, bijvoorbeeld als je weet dat je stervende bent
 • Familie, vrienden, kinderen of kleinkinderen, zeker als je ze niet vaak ziet

Geef eens een fotoshoot cadeau!

Ken je iemand die vindt dat hij of zij nooit leuk op de foto staat? Die er moeite mee heeft om gefotografeerd te worden? Waarvan jij graag eens zou zien dat die mooi geportretteerd wordt?
Dit is het ideale cadeau: een fotoshoot met als eindresultaat een prachtige fotopresentatie van de gemaakte foto’s. Inclusief alle bestanden.

Heb je interesse en/of vragen klik hier.

14 thoughts on “Fotoshoot

 1. Pingback: Ik sta nooit leuk op de foto | Fotografie Agnes

 2. Pingback: Ik sta nooit leuk op de foto | Fotografie AgnesFotografie Agnes

 3. Hai Agnes. Zoals altijd mooie foto’s en ook ‘passende’ muziek. En echt professioneel. Ga me niet vertellen dat het niet zo is. Sietske

 4. Pingback: Ja maar, ik ben geen echte fotograaf | Fotografie AgnesFotografie Agnes

 5. Pingback: De mens met de vele gezichten | Bewogen bewegingBewogen beweging

 6. Pingback: Agnes van der Graaf - vormgever en fotograaf - kritisch als kwaliteit - Wat wél werkt! Hulpverlening na seksueel misbruik

 7. De foto’s van mijn moeder en mij samen zijn rakend. De muziek erbij klopt helemaal. Elke keer als ik deze fotopresentatie zie dan ben ik wéér ontroerd.

  Dank je wel dat je dit dubbelportret hebt gemaakt. Mijn moeder en ik … wie had dat ooit kunnen denken …

 8. Door Agnes heb nu ineens heeeel veeeel foto’s van mezelf. Ik sta haast nooit op een foto en ik begin het zelfs mooi te vinden een keer naar mezelf te kijken.
  Hiervoor mijn dank aan Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *